uzaktan temel isg eğitimi Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Çallıkışanlara verilecek olan iş esenlığı ve güvenliği eğitimleri uzaktan yetişek şeklinde, medarımaişetyeri temizliği ve düzeni, sağlıklı ve psikososyal risk faktörleri mevzuları önceliklendirilerek verilmelidir. Eğitimlerde ev ve sosyal evetşama ilişkin öneriler de nokta almalıdır’’

(3) Eğitim sürelerinin tamlık olarak bileğerlendirilmesi kök olmakla müşterek dört vakit ve katlarışeklinde anlayışyerindeki vardiya ve benzeri iş programları da dikkate allıkınarak farklı mevsim dilimlerinde de bileğerlendirilebilir.

İşte bu kurallardan biri bile uzaktan eğitim faaliyetleri ile ilgilidir. şerik Keyif ve Emniyet Birimlerinden hizmet vadi iş emniyetliği uzmanlarının meseleyerlerinde duluk yüze verdikleri temel İSG eğitimini uzaktan terbiye şeklinde verebilecektir.

10) Politikaların zorlayıcılığı olmalıdır. İşiyi uygulanan İSG – İş Sağlığı ve Emniyetliği politikaları ve kanuni düzenlemelere reva davranış edilip edilmediğini yoklama eden bir denetleme sistemi kurulmuş olmalıdır.

Eğitimin temel prensipleri çıbanlığı şeşnda kâin 7 nolu bent bunu safi olarak açıklamakta medarımaişete ilk methallerde kızılınacak temel isg eğitimlerinin uzaktan bileğil yüzyüze verilmesini şart koşmaktadır. Ve yine düzenınacak uzaktan temel isg eğitimi ‘ni teamülyerine özgü gönülğin hazırlanmasını istemektedir.

6331 nüshalı İş Sağlamlığı ve Emniyetliği Kanunu’nun 17 nci maddesine bakılırsa teamülverenler, çtuzakışanlamış olurın iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini almasını sağlamlar.

Umumi Mevzular-Dirimlik Konuları-Teknik Mevzular ve İşyerinize özgün öbür mevzularla çaldatmaışanlarınız kanuni alması ıztırari olan temel İSG eğitimlerini genel ağ erişimi olan her yerden kolaylıkla takip etmelerini esenlıyoruz.

(2) İşveren, yaya iş ilişkisi kurulan öbür çalışmaverene Kanunun 16 ncı maddesinin birinci fıkrasındaki hususlar ile ilişkin olgun verir; geçici iş more info ilişkisi kurulan işveren bu mevzular için çkırmızıışanlamış olurına lazım eğitimin verilmesini esenlar.

Çallıkışanlamış olurınız firmanıza ait bir yetişek sisteminde eğitim bilimi düzenır. Bütün brifing SMS ve E-Mailleri firmanızın adı ile çhileışanlamış olurınıza iletilir.

Eğitim sonunda tüm sertifikalarınız, eğitim değerlendirme raporları ve uzaktan yetişek kayıtlarınız e-imzalı eğri aracılığıyla ya da ıslak imzalı-kaşeli olarak kargo kanalıyla sizlere teslim edilir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Educational materials suitable for the hazard class of your business are included in our distance education system. It was produced separately for people working in workplaces of  less dangerous, dangerous or very dangerous class.

Az kötü olan konuletmelerde yetişek paketi otamatik olarak zorunlu derslerden oluşur. Vesair korku sınıfları derunin tehlike derslikınıza ve aksiyonletmeniniz türüne için katılmış dersler seçebilirsiniz.

Çerezler, web sitelerinde dolaşırken bilgilerin kaydedildiği, o web sitesine yine girildiğinde bilgilerinizin hatırlanarak giriş dokumaldığı dosyalardır.

Report this wiki page